مشکل در نصب matlab
۱۳۹۰/۹/۱۳, ۰۸:۵۸ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
RE: مشکل در نصب matlab
جدی؟ نمیدونستم که space یک کرکتر غیر مجاز هست!!
باز هم مرسی |
|||
۱۳۹۱/۱۰/۲۴, ۱۲:۴۶ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
پاسخ: مشکل در نصب matlab
با سلام
من موقع نصب MATLAB 2012b با خطای زیر مواجه میشم. لطفاً راهنمایی کنین. با تشکر. ![]() |
|||
۱۳۹۲/۲/۱۸, ۱۰:۰۷ صبح
ارسال: #9
|
|||
|
|||
جعبه ابزارها معمولا به یک دیگر ارتباط دارند شما احتمالا یه جعبه ابزار رو انتخاب کردید و جعبه ابزار وابسته به اون رو انتخاب نکردید برای نصب. معمولاً با همون تنظیمات پیش فرض متلب این مشکل به وجود نمیاد.
دو چیز در دنیا بینهایت است! جهان و حماقت انسان ها، هر چند در مورد اولی تردید دارم. (البرت انیشتین) |
|||
۱۳۹۲/۸/۲۱, ۱۲:۰۷ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
سلام من یک بار مطلب رو نصب کردم و نصب هم شد اما باز نمیشد..برا همین پاکش کردم.حالا دوباره که میخوام بریزم نمیشه،یعنی اولش یه سری چزیا کپی میکنه از وین ۶۴ به وین ۶۴ بعد تصویر برنامه مطلب میاد اما بد هیچی! بعد متوجه شدم تو فلدر مطلب یک نت پد به اسم hs_err_pid5800 میسازه! میشه راهنماییم کنید؟ ممنون
|
|||
۱۳۹۲/۸/۲۳, ۰۴:۲۴ عصر
ارسال: #11
|
|||
|
|||
اگر مطمئن هستید متلب درست نصب شده برید توی فولدری که نصب کردید و فایل زیر رو اجرا کنید.
کد: [این بخش برای برخی از گروه های انجمن در دسترس می باشد.] در غیر اینصورت یک نسخه دیگه بگیرید و نصبش کنید. دو چیز در دنیا بینهایت است! جهان و حماقت انسان ها، هر چند در مورد اولی تردید دارم. (البرت انیشتین) |
|||
۱۳۹۳/۱۲/۱۵, ۰۶:۲۳ عصر
ارسال: #12
|
|||
|
|||
سلام!
من نرم افزار متلب matlab.r20014b 32bit رو دانلود کردم،اول ک زیپ بود اکسترکت کردم! الان ک روی setup.exe کلیک میکنم واسه نصب ارور زیرو میده: Setup.exe - Bad Imaging msvcr110.dll is not a valid windows image.please check this against your installation diskette. لطفا راهنماییم کنین!!! |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا