تالار تخصصی گفتگوی متلب
مشکل در نصب matlab - نسخه قابل چاپ

+- تالار تخصصی گفتگوی متلب (http://gomatlab.com/forum)
+-- انجمن: MATLAB (/Forum-MATLAB)
+--- انجمن: رفع اشکال و پرسش پاسخ (/Forum-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE)
+--- موضوع: مشکل در نصب matlab (/Thread-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B5%D8%A8-matlab)

صفحه ها: 1 2


مشکل در نصب matlab - m.h.1992 - ۱۳۹۰/۹/۱۲ ۱۰:۰۳ صبح

سلام دوستان
من windows 7 32bit دارم و میخوام متلب رو روش نصب کنم که پیغام زیر میاد. چیکار باید بکنم؟

Mictosoft Visual C++ Redistributable
command line option syntax erorr. type command /? for help.

http://up3.iranblog.com/images/mh34wovkevxfzp2rhwnw.jpg


RE: مشکل در نصب matlab - admin - ۱۳۹۰/۹/۱۲ ۱۱:۲۹ صبح

فکر می کنم شما قبل از نصب MATLAB، احتمالاً زبان برنامه نویسی C++ رو نصب کردید و یا فریم ورک اونو یک نرم افزار دیگه خودش نصب کرده باشه. توصیه من این هست که ابتدا فریم ورک های ++C رو از روی سیستم خود unistall کنید و سپس نصب MATLAB رو اجرا نمایید.


RE: مشکل در نصب matlab - m.h.1992 - ۱۳۹۰/۹/۱۲ ۱۱:۳۳ صبح

ممنون admin جان
ولی من چون خیلی وقت بود ویندوزمو عوض نکرده بودم، گفتم شاید اشکال از ویندوز باشه.
ویندوز عوض کردم و پس از نصب درایورها ، بدون اینکه نرم افزاری نصب کنم، شروع به نصب متلب کردم که باز هم همین پیغام اومد!


RE: مشکل در نصب matlab - admin - ۱۳۹۰/۹/۱۲ ۱۱:۵۳ صبح

نکته جالبی که من هم اولین بار به اون برخورد می کنم. فولدری که از اون دارید MATLAB رو نصب می کنید نباید در Path حاوی کاراکتر space باشه. پس مثلاً برنامه متلبتون رو در فولدر C:\MATLAB\ بریزید و به نحوی که فایل setup.exe در فولدر C:\MATLAB\setup.exe قرار بگیره، بعد نصب رو انجام بدید.

This will happen if the directory the installation files were downloaded to contains a space. To work around the issue, move this folder to location without a space in the path. For example, C:\MLdownload. Note that if this is a folder on your Desktop or Temp folder and your Windows username contains a space, the path to that folder will also contain a space.



RE: مشکل در نصب matlab - m.h.1992 - ۱۳۹۰/۹/۱۳ ۰۹:۳۱ صبح

ممنون
من متلب رو از D:\Matlab R2011a\seup.exe نصب میکنم. یعنی اون space که در "Matlab R2011a" وجود داره، کار رو خراب کرده؟
admin جان
خدا پدر و مادرتو بیامرزه!!!
اوکی شد. یعنی همون space کار رو خراب کرده بود.
اما ازش داخل استارت، شرتکات نساخت!!
مرسی واقعا
اما اون space مگه چیکار میکنه؟ یعنی چرا چنین مشکلی به وجود اومد؟


RE: مشکل در نصب matlab - admin - ۱۳۹۰/۹/۱۳ ۰۳:۱۵ عصر

(۱۳۹۰/۹/۱۳ ۰۹:۳۱ صبح)m.h.1992 نوشته شده توسط:  ممنون
من متلب رو از D:\Matlab R2011a\seup.exe نصب میکنم. یعنی اون space که در "Matlab R2011a" وجود داره، کار رو خراب کرده؟
admin جان
خدا پدر و مادرتو بیامرزه!!!
اوکی شد. یعنی همون space کار رو خراب کرده بود.
اما ازش داخل استارت، شرتکات نساخت!!
مرسی واقعا
اما اون space مگه چیکار میکنه؟ یعنی چرا چنین مشکلی به وجود اومد؟

مشکل فاصله ناشی از سیستم عامل های قدیمی و نسل ادامه یافته بعد از آن است. فاصله یک کاراکتر غیر مجاز در نامگذاری فایل ها و پرونده های قدیمی به حساب می آید.